Shipping policy

Levering & Verzending

Heb je de bestelling op onze website afgerond? Dan ontvang je van ons een ontvangstbevestiging in je mailbox. Daarna zullen wij direct aan de slag gaan met het klaarmaken van jouw pakketje. Dane.Studios verzend je (brievenbus)pakketje via DHL of PostNL, zo kun je eventueel altijd je zending volgen via de track & trace code die je ontvangt via je email.

Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur? Dan verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog. 

Kosten van je zending

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,99 (incl. 21% BTW) per pakketje. Boven de €75,00 is verzending gratis.

De verzendkosten voor zendingen naar andere EU landen bedragen €12,95 (incl. 21% BTW) per pakketje. Bij een bestelwaarde boven de €75,- worden de verzendkosten verlaagd van €12,95 naar €4,95.

Zendingen worden altijd als (brievenbus)pakketje verzonden inclusief track&trace code. 

Levering van je pakketje

We doen ons best om jouw pakketje dezelfde dag van je bestelling nog mee te geven aan DHL of PostNL. Houd echter rekening met een verzendtijd van 1-2 werkdagen. Voor specifieke informatie over je zending kun je altijd terecht bij DHL of PostNL met je track & trace code, deze kun je ook in de gaten houden voor updates.

De bestelling wordt afgeleverd op het adres welke als factuuradres heeft aangegeven, tenzij bij het bestellen een afwijkend afleveradres is opgegeven.

Vertraging van je pakketje

Het zou kunnen voorkomen dat onze verzendpartij een storing heeft of andere vertragingen oploopt, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of vanwege corona. Hier is dane.studios niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor. Voor updates over je zending kun je altijd je track & trace code in de gaten houden bij de verzendpartij. Kom je er niet uit of weet je niet zeker hoe het zit met je pakketje? Stuur dan een mailtje naar info@danestudios.nl, dan doen wij ons best om even met je mee te kijken!

Foutief adres opgegeven? Het pakket komt dan waarschijnlijk bij ons terug als retour afzender. Wij zullen in dat geval contact met jou opnemen voor het juiste adres en de verzendkosten opnieuw te betalen. Hierna zullen wij het pakket uiteraard opnieuw verzenden.

Ontvangst van je pakketje

Indien je tijdens de levering van je pakketje niet thuis bent en je ontvangt geen brievenbuspakket maar regulier pakketje, dan zal de postbezorger een briefje in je brievenbus achterlaten met daarop de te nemen stappen.