Refund policy

RETOURNEREN

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen.

Let op: Het retourneren van pakketjes heeft een grote impact op het milieu. Vanuit dane.studios willen wij deze impact samen met jullie graag zoveel mogelijk minimaliseren. Denk daarom op voorhand goed na over de aankoop van het juiste product. Kijk in de beschrijving van een artikel even naar de maataanduiding zodat je een zo goed mogelijke inschatting kunt maken voor het bestellen van de juiste maat en we de retouren zo hopelijk kunnen minderen. Wij hopen dat jullie op die manier samen met ons een stukje bewuster bezig willen zijn!

Bestelling of gedeelte daarvan retourneren

let op: party stijlen dienen binnen 1 dag na ontvangst aangemeld te worden als retour en iniedergeval vóór 31 januari. Ben je later met het aanmelden van een retour kunnen we helaas geen refund geven in de vorm van een terugstorting maar alleen in de vorm van een tegoedbon. 

Mocht je een item uit je bestelling of een gehele bestelling willen retourneren, stuur dan een mailtje naar info@danestudios.nl om je retour bij ons aan te melden. Vermeld hierin alsjeblieft je ordernummer, je eigen gegevens, de items die je wilt retourneren en de reden daarvan. 

 > de mail dient voor dane.studios als administratie en je zult hier geen persoonlijke bevestiging of retourinstructies op ontvangen.

Na het aanmelden van je retour via de mail kun je het item of de order vervolgens naar ons terug sturen. Doe dit a.u.b binnen 14 dagen na ontvangst. Het retouradres is als volgt: 

dane.studios webshop, Wijngaard 6, 3446WB Woerden, Nederland

Verstuur uw retour op eigen kosten naar ons retour adres. Maak hier gemakkelijk een verzendlabel aan via onze partner DHL. Of hier via PostNL. Plak het retourlabel op de originele doos of zak. Zorg ervoor dat de oude verzendlabels zijn verwijderd en/of onleesbaar zijn gemaakt. U kunt de retourlabel soms ook zelf bij een verzendpunt laten maken. Check dit van tevoren via de website van de vervoerder.

Wil je weten waar jij jouw pakje kan wegbrengen? Check hier het dichtstbijzijnde servicepoint van DHL en hier voor de punten van PostNL. Mocht je je pakket retour willen retourneren met een andere partij is dat uiteraard ook mogelijk. Kijk voor de verzendmogelijkheden op de website van de desbetreffende vervoerder.

Let op: je wordt nu aangewezen als verantwoordelijke voor een goede aankomst van de retourzending, vraag daarom altijd om een verzendbewijs met track & trace code bij het verzendpunt.

Voorwaarden retourneren

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl tags) te worden geretourneerd.
  • Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen.
  • Dane.studios geeft geen wasgarantie (na het wassen kun je het artikel niet meer retouren).
  • Item(s) met make-up vlekken of parfumgeur worden niet retour genomen.
  • Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd.
  • Lingerie, bikini's en oorbellen mogen niet worden geretourneerd ivm hygiënische redenen.

let op: party stijlen dienen binnen 1 dag na ontvangst aangemeld te worden als retour en iniedergeval vóór 31 januari. Ben je later met het aanmelden van een retour kunnen we helaas geen refund geven in de vorm van een terugstorting maar alleen in de vorm van een tegoedbon. 

Na het retouren

Na ontvangst van je retour checken wij of het item(s) voldoet aan alle voorwaarden en zullen wij indien dit het geval is overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag. Op het moment van ontvangst van je retour zorgen wij dat je binnen 14 dagen een creditnota ontvangt en het bedrag is teruggestort naar je rekening.